OVERVIEW
WTE 11735 XCST

WTE 11735 XCST

0,00 TL 
รหัสสินค้า
WHERE TO BUY
WHERE TO BUY
  • WTE 11735 XCST
  • WTE 11735 XCST
Gyerekzár

Gyerekzár

Aktiválja a gyerekzár lehetőséget, megakadályozva ezzel, hogy a kis ujjak a gombokkal játszhassanak. A gyerekzár aktiválásával megakadályozhatja a kiválasztott program bármilyen módosítását.

Automatikus víz vezérlő rendszer

Automatikus víz vezérlő rendszer

A mosnivaló mennyisége az anyag méretének és típusának függvényében változhat. Köszönhetően az automatikus víz vezérlő rendszernek, automatikusan beállítja a víz mennyiségét, a mosott anyag méretének és típusának függvényében optimális teljesítményt biztosítva.

beko

ProSmart™ Inverter Motor

Az energiaspórolás rajongóinak hivatalos partnere

Egy szimpla mosás talán nem tűnik nagy energiafogyasztásnak, de a dolgok összeadódnak, különösen ha a készüléked egy 10 éves garanciával érkezik, mint a Beko ProSmart inverter motoros mosógépei. Azt is örömmel fogadod majd, hogy a Beko ProSmart inverter motor technológia ezen felül A+++ -70%-os energiahatékonyságot kínál, alacsonyan tartva az áramszámla végösszegét. Csakúgy, mint a zajszintet. Köszönhetően a variálható, surlódásmentes motorforgásnak, a mosás többé senkit nem zavar.

beko

SteamTherapy™

Hivatalos partnere azoknak, akiknek nincs idejük vasalni

Egy fárasztó munkahely és a hosszas ingázás mellett kinek van ideje vasalni? Ha úgy érzed, hogy soha nincs elég időd semmire, akkor szeretni fogod a SteamTherapy™ technológiát a Beko mosógépekben, ami leredukálhatja a gyűrődéseket 58%-kal, a vasalási időt pedig 28%-kal*. A kellemetlen szagokat is csökkenti. Mostantól nem kell időt pazarolnod a reggeli vasalásra - inkább használd arra, hogy főzz egy kávét. *Független laboratóriumok által tesztelve

beko

WoolMark®

Ez vicces. Nem rémlett, hogy a 7 éves unokahúgod gyapjú pulcsiját is bedobtad a mosógépbe. Ja hogy ez a te pulcsid, a felismerhetetlenségig összezsugorodva. Tudjuk ez milyen érzés. Szerencsére a Beko mosógépek gyapjú programja rendelkezik a WoolMark® Handwash Safe Care tanusítvánnyal, vagyis az értékes gyapjú ruhaneműiddel a jól megérdemelt tisztelettel bánnak. A Beko mosógépek a ProSmart™ inverteres motor mellett, WoolMark® Apparel care tanusítvánnyal is rendelkeznek, és így a legfinomabb kizárólag kézzel mosható gyapjúholmikat is a legnagyobb gondoskodással kezeli. Legyen ez az utolsó szerencsétlen pulcsi, amit elajándékozol.

beko

GentleCare 20°™ Program

Hivatalos partnere azoknak, akik képesek beleszeretni a ruháikba

A Beko GentleCare 20°™ programja sokkal kíméletesebb a szeretett pamut ruháidhoz, segít megőrizni azok szerkezetét és színét, így meghosszabbítja az élettartamukat. Ugyanakkor a 40°C-os mosáshoz* szükséges energiának csak a felét használja. Duplán jól jársz. *Független laboratóriumok által tesztelve

beko

Xpress Super Short (‘14)

Már alig várod, hogy viselhesd a legújabb ruhádat? Persze nem szeretnéd azonnal felvenni, mert ki tudja hányan próbálták még fel előtted. Egy gyors mosásra van szüksége, hogy biztosan tiszta legyen mielőtt viselhetnéd. Szerencsére a Beko mosógéped rendelkezik az Xpress Super Short 14 perces mosási ciklussal*, tehát nem kell sokáig várnod. Így a frissen mosott új ruhádban már te lehetsz a társaság középpontja. *2 kg enyhén szennyezett ruhaneműre tervezve

beko

AutoProgram

Te is folyton több kupacba válogatod a ruháidat anyagtípus szerint? Ez túl sok meló. Mit szólnál egy olyan mosógéphez, amelyik elvégzi ezt helyetted? Nos, itt van. A Beko autoprogramja és intelligens szenzorai automatikusan kielemzik, hogy milyen fajta anyagot készítettél be, hányféle ruhanemű van bent, és ezáltal kiválasztják a megfelelő programot. Pamut, műszálas, vegyes - mindenre van megoldás. A ruháid mosása igenis lehet ennyire egyszerű.

beko

Daily Express

Bevásárlás, pipa. Hűtőtisztítás, pipa. Csöpögő csap megjavítása, pipa. Kevesebb mint fél óra alatt kimosni egy teljes adag ruhát, pipa. Igen, valóban, a Beko Daily Express programmal 28 perc alatt, 30°C moshatsz ki egy teljes adag ruhát. Egy ilyen gyors programmal seperc alatt visszatérhetsz a hosszú teendői listádhoz. Nézz oda, minden jól és hatékonyan szervezel mindent!

beko

AquaWave®

A kedvenc felsőd és Te már nagyon sok mindenen mentetek keresztül, és ezért nehezen szánod rá magad, hogy berakd a szennyesbe? A Beko AquaWave® technológiával nincs miért aggódni. Speciálisan tervezett dobbordáinak és a dob mintázatának köszönhetően, egy hullámszerű mozgás finoman forgatja a ruhaneműket, megőrizve állagukat és lerövidítve a száradási időt. Nem mellesleg energiát is spórolsz. A kedvenc felsődre és rád még sok átmulatott éjszaka vár.

beko

OptiSense®

Washing machines are a huge help, but do they have to take so long? OptiSense® technology in your Beko washing machine optimises the washing cycle, so you don’t need to guess how long your clothes will take to clean. 3 smart sensors automatically monitor your laundry, selecting the right program and washing time. An extra smart sensor looks after your machine by detecting voltage surges. This cuts off the power if there’s any trouble, helping the machine last longer. Just grab your clothes and go!

beko

Volumaxx™

Mind szeretjük az egyszerű fürdőszoba dizájnt - letisztult és tágas terekkel. A Volumaxx™ azt jelenti, hogy bár a gép maga keskenyebb, mégis nagyobb méretű a dobja, így több helyed marad a fürdőszobádban. 10%-kal kisebb, de nem alkuszik meg a kapacitást illetően. 8 kilós és nagyobb kapacitású kategóriákban is elérhető, tehát még mindig marad rengeteg hely a zokniknak és ingeknek. Energiából is kevesebbet használ kb. 10%-kal. Akárhogyis ez egy világelső.

General Features
Woolmark Woolmark apparel Care (Silver)
Child Lock Yes
Water Inlet Single (cold)
Remain Time Display Yes
Steam Yes
Product Color White
Number of Programs 16
Program-1 Cottons Eco
Program-2 Cottons
Program-3 Synthetics
Program-4 Woollens
Program-5 Hand Wash
Program-6 Babyprotect
Program-7 Duvet
Program-8 Spin+Drain
Program-9 Rinse
Program-10 SteamTherapy
Program-11 Aqua 40C 40'
Program-12 Gentle Care 20
Program-13 Hygiene 20˚
Program-14 Xpress Super Short
Program-15 Daily Xpress
Program-16 Auto Program
Ball system Yes
Drum Pattern AquaWave
Side Wall Type S shape
Electronic Type Big LCD
Time Delay 0-24h
Unbalanced Load Control Yes
Over Flow Safety Yes
Automatic Water Adjustment System Yes
Durable Heater Yes
Emergency Water Drain Hose Yes
Annual Energy Consumption (AE_c) (kWh) 233 kWh
Capacity (kg) 11
Annual Water Consumption (AW_c) (l) 13200 L
Noise Levels-Washing/Spinning (dB) 55/76
Maximum Spin Speed (rpm) 1400
Depth - Unpacked (cm) 67.0 cm
Width - Unpacked (cm) 60.0 cm
Height - Unpacked (cm) 84.0 cm
Weight - Unpacked (kg) 78.0 kg