OVERVIEW
WMI 71242

WMI 71242

0,00 TL 
รหัสสินค้า
WHERE TO BUY
WHERE TO BUY
  • WMI 71242
Gyerekzár

Gyerekzár

Aktiválja a gyerekzár lehetőséget, megakadályozva ezzel, hogy a kis ujjak a gombokkal játszhassanak. A gyerekzár aktiválásával megakadályozhatja a kiválasztott program bármilyen módosítását.

Automatikus víz vezérlő rendszer

Automatikus víz vezérlő rendszer

A mosnivaló mennyisége az anyag méretének és típusának függvényében változhat. Köszönhetően az automatikus víz vezérlő rendszernek, automatikusan beállítja a víz mennyiségét, a mosott anyag méretének és típusának függvényében optimális teljesítményt biztosítva.

beko

Daily Express

Bevásárlás, pipa. Hűtőtisztítás, pipa. Csöpögő csap megjavítása, pipa. Kevesebb mint fél óra alatt kimosni egy teljes adag ruhát, pipa. Igen, valóban, a Beko Daily Express programmal 28 perc alatt, 30°C moshatsz ki egy teljes adag ruhát. Egy ilyen gyors programmal seperc alatt visszatérhetsz a hosszú teendői listádhoz. Nézz oda, minden jól és hatékonyan szervezel mindent!

beko

WoolMark®

Ez vicces. Nem rémlett, hogy a 7 éves unokahúgod gyapjú pulcsiját is bedobtad a mosógépbe. Ja hogy ez a te pulcsid, a felismerhetetlenségig összezsugorodva. Tudjuk ez milyen érzés. Szerencsére a Beko mosógépek gyapjú programja rendelkezik a WoolMark® Handwash Safe Care tanusítvánnyal, vagyis az értékes gyapjú ruhaneműiddel a jól megérdemelt tisztelettel bánnak. A Beko mosógépek a ProSmart™ inverteres motor mellett, WoolMark® Apparel care tanusítvánnyal is rendelkeznek, és így a legfinomabb kizárólag kézzel mosható gyapjúholmikat is a legnagyobb gondoskodással kezeli. Legyen ez az utolsó szerencsétlen pulcsi, amit elajándékozol.

beko

AquaWave®

A kedvenc felsőd és Te már nagyon sok mindenen mentetek keresztül, és ezért nehezen szánod rá magad, hogy berakd a szennyesbe? A Beko AquaWave® technológiával nincs miért aggódni. Speciálisan tervezett dobbordáinak és a dob mintázatának köszönhetően, egy hullámszerű mozgás finoman forgatja a ruhaneműket, megőrizve állagukat és lerövidítve a száradási időt. Nem mellesleg energiát is spórolsz. A kedvenc felsődre és rád még sok átmulatott éjszaka vár.

beko

Xpress Super Short (‘14)

Már alig várod, hogy viselhesd a legújabb ruhádat? Persze nem szeretnéd azonnal felvenni, mert ki tudja hányan próbálták még fel előtted. Egy gyors mosásra van szüksége, hogy biztosan tiszta legyen mielőtt viselhetnéd. Szerencsére a Beko mosógéped rendelkezik az Xpress Super Short 14 perces mosási ciklussal*, tehát nem kell sokáig várnod. Így a frissen mosott új ruhádban már te lehetsz a társaság középpontja. *2 kg enyhén szennyezett ruhaneműre tervezve

beko

OptiSense®

Washing machines are a huge help, but do they have to take so long? OptiSense® technology in your Beko washing machine optimises the washing cycle, so you don’t need to guess how long your clothes will take to clean. 3 smart sensors automatically monitor your laundry, selecting the right program and washing time. An extra smart sensor looks after your machine by detecting voltage surges. This cuts off the power if there’s any trouble, helping the machine last longer. Just grab your clothes and go!

General Features
Child Lock Yes
Water Inlet Single (cold)
Remain Time Display Yes
Product Color White
Number of Programs 16
Program-1 Cottons
Program-2 Cottons Eco
Program-3 BabyProtect
Program-4 Daily Xpress
Program-5 Xpress Super Short
Program-6 Freshen up
Program-7 Eco Clean 20°
Program-8 Self Clean
Program-9 Spin+Drain
Program-10 Rinse
Program-11 Hand Wash
Program-12 Woollens
Program-13 Dark Care
Program-14 Shirts
Program-15 Mix 40
Program-16 Synthetics
Ball system Yes
Drum Pattern AquaWave
Side Wall Type S shape
Electronic Type Lcd
Time Delay 0-24h
Unbalanced Load Control Yes
Over Flow Safety Yes
Automatic Water Adjustment System Yes
Durable Heater Yes
Annual Energy Consumption (AE_c) (kWh) 194 kWh
Capacity (kg) 7
Annual Water Consumption (AW_c) (l) 9020 L
Noise Levels-Washing/Spinning (dB) 51/65
Maximum Spin Speed (rpm) 1200
Depth - Unpacked (cm) 55.0 cm
Width - Unpacked (cm) 60.0 cm
Height - Unpacked (cm) 82.0 cm
Weight - Unpacked (kg) 72.0 kg