OVERVIEW
EV 5800 +Y

EV 5800 +Y

0,00 TL 
รหัสสินค้า
WHERE TO BUY
WHERE TO BUY
  • EV 5800 +Y
Automatikus víz vezérlő rendszer

Automatikus víz vezérlő rendszer

A mosnivaló mennyisége az anyag méretének és típusának függvényében változhat. Köszönhetően az automatikus víz vezérlő rendszernek, automatikusan beállítja a víz mennyiségét, a mosott anyag méretének és típusának függvényében optimális teljesítményt biztosítva.

beko

OptiSense®

Washing machines are a huge help, but do they have to take so long? OptiSense® technology in your Beko washing machine optimises the washing cycle, so you don’t need to guess how long your clothes will take to clean. 3 smart sensors automatically monitor your laundry, selecting the right program and washing time. An extra smart sensor looks after your machine by detecting voltage surges. This cuts off the power if there’s any trouble, helping the machine last longer. Just grab your clothes and go!

beko

Volumaxx™

Mind szeretjük az egyszerű fürdőszoba dizájnt - letisztult és tágas terekkel. A Volumaxx™ azt jelenti, hogy bár a gép maga keskenyebb, mégis nagyobb méretű a dobja, így több helyed marad a fürdőszobádban. 10%-kal kisebb, de nem alkuszik meg a kapacitást illetően. 8 kilós és nagyobb kapacitású kategóriákban is elérhető, tehát még mindig marad rengeteg hely a zokniknak és ingeknek. Energiából is kevesebbet használ kb. 10%-kal. Akárhogyis ez egy világelső.